۱۴۰۱/۰۲/۰۷
ایستگاه دوم مسابقه ی علمی "دانش مراقبت" برگزار می شود

علیرضا قابر، دبیر انجمن علمی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در ادامه ی مسابقه ی پرهیجان "دانش مراقبت " ایستگاه دوم مسابقه، روز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه 1401 برگزار می شود و تیم های صعود کننده به مرحله نیمه نهایی مسابقات، در این روز به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

قابر تصریح کرد: با توجه به قرعه کشی صورت گرفته در میان تیم های شرکت کننده، در مسابقه ی اول گروه ۲ به مصاف گروه ۴ و در مسابقه دوم گروه ۱ به مصاف گروه ۳ خواهد رفت.

وی افزود: در مرحله ی دوم دانشجویان می‌بایست به سوالاتی از دروس دیالیز، اورژانس، گوارش، اعصاب، قلب و و مراقیت های ویژه قلب پاسخ دهند.

دبیر انجمن علمی پرستاری ابا اشاره به اینکه در این مرحله تغییراتی صورت گرفته است گفت: در ایستگاه دوم این مسابقات؛ علاوه بر بخش سوالات تستی، بخش چالشی نیز به این مسابقه اضافه شده است که با توجه به آن، گروهی که زودتر اعلام آمادگی کند می‌تواند پاسخ سوالات را اعلام و امتیاز آن را دریافت کند، همچنین در این مرحله امتیاز منفی برای پاسخ های غلط در نظر گرفته شده است .

قابربا اعلام اسامی اعضای گروه های این مرحله( در انتهای خبر قابل مشاهده است)، اظهار داشت: در پایان تیم هایی که به نسبت حریف خود امتیاز بیشتری کسب کرده باشند، به مرحله ی فینال مسابقات راه خواهند یافت.

گفتنی است مسابقه "دانش مراقبت" توسط انجمن علمی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشجویان پرستاریف به صورت تخصصی برگزار می شود.

اسامی اعضای هر گروه:

گروه ۱محمد مهدی مودب پورآرزو عظیمی-نیلوفر مهرعلیان-میلاد نوری- امیرحسین احمدی آشتیانی - زینب محمدخانی

گروه ۲زهرا حاجی نصیری- عرفانه کاشیها- حسین غلامی نیا - صائب رضایی - طاهره برزوپور- فاطمه آقاخانبیگی

گروه ۳: مهدی رجبی یکتاحسام عبداللهیعلیرضا طالبی- علی محمودی- ندا شهسواری- مینا ملایی

گروه ۴: فاطمه ابراهیمی- یگانه عبداللهی- علیرضا علیجانی- ساجده رضایی- علی احمدیه- مریم معروفی