• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۱۳
آیین دانش آموختگی دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد.

نفیسه جمالی، روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی از برگزاری آیین دانش آموختگی دانشجویان رشته کارشناسی پرستاری ورودی بهمن 97 دانشگاه علوم پزشکی قزوین در روز سه شنبه 9 اسفند ماه 1401 خبر داد و گفت: این مراسم با حضور دکتر محمدرضا شیخی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی همراه با برنامه های شاد و مفرح برگزارشد.

در ابتدای مراسم دکتر یکه فلاح ضمن تبریک گذراندن دوران خاطره ساز دانشجویی، تحصیل علم و دانش را همیشگی خواند و  برای دانشجویان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با آرزوی عاقبت به خیری برای دانشجویان خدمت به هم نوع با تکیه بر علم و دانش کسب شده در دانشگاه را ماحصل دوران تحصیل دانشجویان خواند.

در ادامه دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی بهمن 97  با قرائت سوگند نامه و پرتاب کلاه دوران تحصیل خود را به پایان رساندند.