• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۷
  • کد خبر : ۱۴۷۴۴
معرفی و شناسایی توانمندی های دانشگاه در راستای رفع نیازهای جامعه یك امر ضروری است

رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین :

دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی با استقبال از پویش کافه کارآفرینی گفت: معرفی و شناسایی توانمندی های دانشگاه در راستای رفع نیازهای جامعه یک امر ضروری است که امروز شاهد شکوفایی آن در دانشکده پرستاری و مامایی هستیم. رییس دانشکده پرستاری و مامایی حضور مسئولین دانشگاه در حوزه های مختلف را در اینگونه پویش ها نقطه عطفی در ارائه خدمات به جامعه دانست و گفت: دانشکده پرستاری روز دوشنبه 26 اردیبهشت ماه 1401در راستای دیدار از کافه کارآفرینی، پذیرای دکتر حسین میرهاشمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر خادم حقیقیان، سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه، دکتر غیبی دبیر هیئت ممیزی دانشگاه ، دکتر کاریاب، رییس گروه توسعه فناوری سلامت دانشگاه و دکتر ظفری، دبیر کمیسیون ویژه حمایت از استعدادهای درخشان بود.

یادآور می شود کافه کارآفرینی با هدف گفتگوی رو در رو و ارائه مشاوره و دریافت دیدگاه ها و ایده های  صاحبان ایده و پژوهشگران از روز 24 اردیبهشت 1401 آغاز شده است و تا روز 28 اردایبهشت ماه، در ساعت ۱۲ تا ۱۴ برپا خواهد بود.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱