۱۴۰۱/۰۲/۲۴
رسالت اصلی یك ماما، سلامت مادر و نوزاد است

استاد دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

رسالت اصلی یک ماما، سلامت مادر و نوزاد است

در پویش  بزرگداشت روز ماما که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد؛ دکتر نسیم بهرامی، استاد مشاور انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با تبریک روز جهانی ماما گفت: رسالت اصلی یک ماما، سلامت مادر و نوزاد است و بر همه خدماتی که در حوزه های مختلف سلامت انجام می شود، اولویت دارد.

استاد مشاور انجمن علمی مامایی تصریح کرد: در این پویش که توسط انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در "بوستان نرگس" شهر قزوین برگزار شد؛ جمعی از استادان رشته مامایی همراه با دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی مامایی با هدف معرفی رشته مامایی و خدمات تحت پوشش آن به جامعه، ضمن ارائه خدمات مشاوره، آموزش دادند.

بهرامی اظهار کرد که در این حرکت بسیار ارزنده که در راستای سلامت جامعه اجرا شد، استادان و دانشجویان، در حیطه فرزندآوری و سلامت خانواده، مراقبت های دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان، غربالگری بیماری های زنان، سلامت دوران یائسگی و سالمندی و سلامت میانسالان، به مراجعین، مشاوره و آموزش دادند.

گفتنی است، این پویش یک روزه، 20 اردیبهشت 1401 در محل " بوستان نرگس" شهر قزوین برگزار شد و فاطمه اشدری، نماینده شورای شهر قزوین به همراه دکتر بیدا میرحسینی، مسؤول انجمن های علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز حضور داشتند و از نزدیک در جریان کار دانشجویان قرار گرفتند.