۱۴۰۱/۰۲/۲۱
دومین مرحله مسابقه " دانش مراقبت" برگزار شد

علیرضا قابر، دبیر انجمن علمی پرستاری از برگزاری دومین مرحله مسابقه "دانش مراقبت " خبر داد و گفت: دومین مرحله از این مسابقه با شور و هیجان بیشتری در بین گروهای منتخب مرحله اول برگزار شد. وی اظهار داشت: این مرحله در دو بخش تستی و تشریحی برگزار شد و دانشجویان هر گروه به صورت گروهی به سوالات پاسخ دادند.

دبیر انجمن علمی پرستاری ضمن قدردانی از دکتر حسین رفیعی، استاد مشاور انجمن علمی پرستاری تصریح کرد: هر دو مرحله مسابقه با راهنمایی های دکتر رفیعی و همکاری دانشجویان با موفقیت برگزار شد و انتظار داریم شاهد یک رقابت بسیار هیجان انگیز در مرحله آخر باشیم.

قابر یادآور شد: مسابقه"دانش مراقبت" توسط انجمن علمی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در راستای ارتقا دانش پرستاری در بین دانشجویان این رشته در بهار 1401 در حال برگزاری است.

گفتنی است مرحله دوم مسابقه " دانش مراقبت" بیستم اردیبهشت 1401 در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.