۱۴۰۱/۰۲/۲۰
نقش ماما در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت غیرقابل انكاراست

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

نقش ماما در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت غیرقابل انکاراست.

در آیین نوزدهم اردیبهشت ماه 1401 که به مناسبت روز جهانی ماما در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد دکتر دیدبان، رییس دانشگاه ضمن تبریک روز جهانی ماما تصریح کرد: نقش ماما در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت غیرقابل انکاراست. دکتر دیدبان از تلاش شبانه روزی ماما ها در تمام حوزه های آموزش، پژوهش و بالین قدردانی کرد و گفت: پیشرفت در حوزه سلامت مادران و نوزادان مرهون دانش، مهارت و بینش ماما می باشد.

اولین برخورد با پاکترین موجود پروردگار؛ یک توفیق الهی است.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم با حضور در آیین روز جهانی ماما؛ با اشاره به ارزشمند بودن رشته مامایی در جامعه کنونی، اظهار داشت: اولین برخورد با پاکترین موجود پروردگار؛ یک توفیق الهی است که شامل حال یک ماما می گردد.

گفتنی است در این آیین دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی به همراه دکتر زینت جورابچی، پیشکسوت رشته مامایی و دکتر فروزان الفتی، مدیر گروه رشته مامایی از دانشجویان برتر مامایی و اعضای فعال انجمن علمی مامایی با اهدا لوح و هدیه قدردانی کرد.

یادآور می شود این آیین به همت انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دکتر نسیم بهرامی، استاد مشاور انجمن علمی مامایی در سالن شهید بابایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.