۱۴۰۱/۰۲/۱۹
در سال 1401 دكتر نضال آژ؛ مامای نمونه استان قزوین در بخش آموزش شد وی، عضو هیأت علمی دانشكده پرستاری و مامایی است

دکتر نضال آژ، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مامایی و بهداشت باروری، از سوی رییس دانشکده پرستاری و مامایی قزوین، به عنوان مامای نمونه در بخش آموزش معرفی شد.

دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی قزوین، ضمن سپاسگزاری از تلاش­های کلیه اعضای هیأت علمی گروه مامایی، دکتر نضال آژ را به عنوان مامای نمونه در بخش آموزش معرفی کرد.وی به سوابق درخشان دکتر آژ اشاره کرده و افزود: تلاش همراه با دانش، مهارت، اخلاص و معنویت دکتر آژ در آموزش و راهنمایی دانشجویان با وجود شرایط سخت در بالین ستودنی است.

رییس دانشکده پرستاری و مامایی، ضمن آرزوی سلامتی، بار دیگر موفقیت دکتر آژ را در کسب عنوان مامای نمونه استان قزوین در حوزه آموزش تبریک گفتند و توفیقات روزافزون برای وی در دیگر مراحل علمی و زندگی از خداوند منان خواستار شد.