مقدمه:
امروزه کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی علاوه بر خاستگاه اندیشهها و تفکرهای نوین در عرصههای مختلف، به عنوان بازوان توانمند اجرایی امور آموزشی و پژوهشی هم نقش قابل توجهی دارند. کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی، هویت سازمان را رقم میزنند و به بیانی دیگر آینه تمام نمایی برای انعکاس سطح فعالیتهای آموزشی و پژوهشی هستند. هر چه کتابخانهها با استاندارهای جهانی انطباق بیشتری داشته باشند، دارای فضای فیزیکی و امکانات رفاهی بیشتری برای مطالعه و پژوهش باشند، دارای یک مجموعه ارزشمند منابع چاپی و الکترونیکی باشند، و هر میزان بتوانند خدمات خود را با فناوریهای اطلاعاتی روز همراه وهمگام سازند؛ توفیق بیشتری در خدمترسانی به جامعه سازمانی خود خواهند داشت و بدون شک موجبات تعالی سازمان مربوطه را بیشتر باعث خواهد شد.
تاریخچه:
کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1371 با حدود 1300 جلد کتاب فارسی و 500 جلد کتاب لاتین از کتابخانه مرکزی جدا و موجودیت یافته و در سال 1374 به ساختمان فعلی دانشکده انتقال پیدا کرد.
در حال حاضر این کتابخانه در طبقه اول ساختمان این دانشکده با مساحت 316 متر مربع مشتمل بر مخزن به مساحت 140 متر مربع و 70 قفسه کتاب و سالن مطالعه با مساحت 120 مترمربع و ظرفیت مطالعه 87 نفر و اتاق آرشیو و خدمات فنی 56 متر مربع می باشد.
در حال حاضر موجودی کتابخانه حدود 15000 جلد (شامل 7200 عنوان) کتاب چاپی، و 259 عنوان کتاب الکترونیک میباشد.